top of page

aug. 07., H

|

Szalánta - Vitalongia

Egészség és testmozgás

Az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és intenzitású testmozgás. Hogyan alakítható ez szokássá és milyen gyógynövények segítenek neked ebben?! Erről fogunk beszélgetni ezen az eseményünkön.

Registration is closed
See other events
Egészség és testmozgás
Egészség és testmozgás

Időpont és helyszín

2023. aug. 07. 17:00 – 19:00

Szalánta - Vitalongia, Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Eseményről

Örömmel hívunk Téged egy rendkívül fontos és inspiráló eseményre, amelynek központi témája az egészség és a megfelelő testmozgás összefüggéseivel foglalkozik. Ez az esemény lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebben megismerkedjünk a testmozgás jelentőségével az egészségünk szempontjából, és információkat cseréljünk a megfelelő életmódról.

A program tartalmazni fog:

  • A testmozgás hatásai az egészségre: Az előadás során bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a rendszeres testmozgásnak az egészségünk és közérzetünk szempontjából. Előadónk szakértő wellness tanácsadó, aki megosztja velünk legújabb kutatási eredményeket és tanácsokat a testmozgás optimális formáiról.
  • Interaktív edzés: Eseményünkön megismherheted a különböző hatékony testmozgás típusokat, és azok előnyeit. Tapasztalt személyiedzőink segít, hogy megfelelően és biztonságosan válassz magadnak majd edzésformát, melyben élvezheted majd a közös mozgás örömét is.
  • Egészséges táplálkozás: Részletesen beszélünk majd az egészséges étrend és a testmozgás kapcsolatáról. A legfrissebb információkat és praktikus tippeket szerzheted meg a kiegyensúlyozott táplálkozásról, amely segít optimalizálni az egészségünket.
  • Kérdések és válaszok: Az esemény végén lehetőséged lesz feltenni kérdéseidet a szakértőknek, akik szívesen válaszolnak a témával kapcsolatos kérdéseidre.

A részvétel ingyenes, azonban kérjük, hogy előzetesen jelezd részvételi szándékodat a lenti regisztráció gombra kattintva!

Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezzük az egészség és a megfelelő testmozgás összefüggéseit, és megtaláljuk azokat a praktikus módszereket, amelyekkel egészségesebb életet élhetünk!

Megosztás

bottom of page