top of page

okt. 06., P

|

Bonyhád, Völgység üzletház

Érzelmi aromaterápia - lelki és mentális egészség

Tudtad, hogy van olyan érzelem, aminek tartós fennállása kifejezetten ártalmas az egészségedre?! Hiszed vagy sem: a fizikai testben megjelenő tüneteid többsége lelki eredetű! Ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgaid és jól érezd magad a bőrödben, érdemes odafigyelned a mentális állapotodra és a

Regisztrációt lezártuk
További programok
Érzelmi aromaterápia - lelki és mentális egészség
Érzelmi aromaterápia - lelki és mentális egészség

Időpont és helyszín

2023. okt. 06. 17:00 – 18:30

Bonyhád, Völgység üzletház, Bonyhád, Völgység üzletház

Eseményről

Tudtad, hogy van olyan érzelem, aminek tartós fennállása kifejezetten ártalmas az egészségedre?!

Hiszed vagy sem: a fizikai testben megjelenő tüneteid többsége lelki eredetű!

Ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgaid és jól érezd magad a bőrödben, érdemes odafigyelned a mentális állapotodra és a lelkedre is.

A terápiás tisztaságú növényi esszenciák olyan lelki blokkok oldására is képesek, amik nem feltétlenül tudatosulnak benned (tudatalattiak), ám annál inkább akadályozni tudják az életed.

Ha eleged van a kapcsolati konfliktusokból, az egy helyben toporgásból, a megoldhatatlannak tűnő helyezetekből, az érzelmi hullámvasútból, akkor itt a helyed!

Az orrod a legjobb iránytűd az ilyen esetekben, így rá kell hallgatnod, hogy megtudd, melyik növényi olaj nyújtja neked a legjobb támogatást.

FONTOS, hogy tudd! Az esszenciák gyermekeknél is működnek, és az aromaterápia az egyik legszelídebb és legkellemesebb terápiás eszköz a lelki és mentális problémák megoldására!

MILYEN ESETEKBEN ÉS HELYZETEKBEN ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI AZ ESSZENCIÁKAT?

Kötődési zavar, érzelmi traumák, sokk, (halál)félelem, féltékenység, agresszió, szorongás, félénkség, depresszió, viselkedészavar, túlzott mértékű stressznek való kitettség, alvászavar, kiégés, motiválatlanság, bizalmatlanság, bizonytalanság, figyelemzavar, tanulási nehézség.... mind-mind olyan helyzet vagy állapot, ami kitűnően támogatható esszenciákkal és a sor korántsem teljes!

Vedd kezedbe, szippants bele az üvegcsékbe, hogy tudd, melyikre van igazán szükséged!

Megosztás

bottom of page