top of page

nov. 15., Sze

|

Relax-Álom Életmód és Wellness Központ

Illóolaj vagy esszencia?! Most kiderül a különbség.

Sokan hallottunk már az illóolajokról és esszenciákról, de vajon tisztában vagyunk a közöttük lévő különbségekkel?

Registration is closed
See other events
Illóolaj vagy esszencia?! Most kiderül a különbség.
Illóolaj vagy esszencia?! Most kiderül a különbség.

Időpont és helyszín

2023. nov. 15. 18:30 – 20:00

Relax-Álom Életmód és Wellness Központ, Kaposvár, Múzeum u. 4, 7400 Hungary

Eseményről

 Üdvözlünk az Illóolajok és Esszenciák Világában! 

Sokan hallottunk már az illóolajokról és esszenciákról, de vajon tisztában vagyunk a közöttük lévő különbségekkel? Ha kíváncsi vagy, és szeretnél mélyebben megismerkedni ezen természetes gyógymódokkal és wellness lehetőségekkel, akkor ne hagyd ki eseményünket!

Ez az esemény arra hivatott, hogy feltárja az illóolajok és esszenciák titkos világát, és segít eldönteni, melyik illik leginkább a te igényeidhez és életstílusodhoz. Felfedezzük a különbségeket, az alkalmazási módokat, és bemutatjuk, hogy hogyan lehet őket hatékonyan használni a mindennapokban az egészség és jólét érdekében.

Mit kapsz, ha csatlakozol az eseményünkhöz?  Megismered az illóolajok és esszenciák közötti különbségeket.  Megtanulod, hogyan alkalmazd őket a gyógyításban és wellnessben.  Kapj tippeket és trükköket a mindennapi használathoz.  Csatlakozz egy inspiráló közösséghez, akik hasonlóan érdeklődnek az egészség és természetes gyógymódok iránt.

Ne hagyd ki ezt az eseményt, és jöjj el, hogy közösen fedezzük fel az illóolajok és esszenciák varázslatos világát!

Dátum: 2023.11.15. (Szerda) Időpont: 18:30 Helyszín: Kaposvár, Múzeum utca 4 - Relax Álom Életmód és Wellness központ Ára: DÍJMENTES

Csatlakozz hozzánk, és válj részévé ennek a különleges élménynek! Kattints az "Regisztráció" gombra, és hozz magaddal még egy barátot, aki szintén kíváncsi a témára.

#Illóolajok #Esszenciák #EgészségÉsJólét #TermészetesGyógymódok #Wellness

Megosztás

bottom of page